El projecte POCTEFA Transgrowth donarà suport a diverses iniciatives del sector de l’oli d’oliva

El projecte POCTEFA Transgrowth donarà suport a diverses iniciatives del sector de l’oli d’oliva. El termini per presentar les iniciatives que poden rebre suport acaba el 31 de maig de 2021.

El projecte pretén ajudar a l’elaboració del pla de negoci de la iniciativa o projecte empresarial.

El projecte POCTEFA TRANSGROWTH vol donar suport a qualsevol iniciativa o projecte empresarial relacionat amb el sector de l’oli d’oliva. Per tal de recollir i seleccionar les propostes del sector a les quals donar suport, s’ha habilitat un qüestionari que es pot trobar dins de la pàgina web del projecte www.transgrowth.eu. Es podran presentar iniciatives fins el 31 de maig de 2021.

Amb aquest acció, el projecte pretén ajudar a l’elaboració del pla de negoci de la iniciativa o projecte empresarial, a la valoració de la seva viabilitat i a la cerca de finançament per dur-la a terme.

Per facilitar la selecció de les iniciatives, com més dades es donin al respondre el qüestionari, millor es podran valorar, i un cop escollides, se n’analitzaran les particularitats i necessitats i se’ls farà un acompanyament personalitzat.

El dijous 6 de maig a les 11h està prevista la jornada tècnica en línia “Suport a noves iniciatives empresarials en el sector de l’oli d’oliva”, on l’IRTA presentarà l’estudi identificació d’iniciatives exitoses de comercialització d’olis d’oliva i els seus derivats, que s’ha encomanat dins del projecte, i també es parlarà del suport que es vol donar a les iniciatives del sector.

El projecte POCTEFA Transgrowth està cofinançat al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través del Programa Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

L’objectiu del POCTEFA és reforçar la integració econòmica i social de la zona fronterera Espanya-França-Andorra. La seva ajuda es concentra en el desenvolupament d’activitats econòmiques, socials i mediambientals transfrontereres a través d’estratègies conjuntes a favor del desenvolupament territorial sostenible.

Font: RuralCat