Promoció prèvia a les obres

Donada l’elevada inversió que suposen les obres del Segarra-Garrigues i la baixa adhesió en les zones posades en reg, la Generalitat de Catalunya va condicionar l’execució de les obres a una adhesió prèvia dels regants. Aquest condicionant garanteix la viabilitat de la inversió pública i prioritza les Col·lectivitats més compromeses amb el reg enfront de les menys interessades.

ASG en col·laboració amb la Comunitat de Regants del Segarra-Garrigues ha iniciat varies campanyes de promoció a diferents sectors de reg per a obtenir aquesta adhesió prèvia per a poder executar les obres.

A dia d’avui s’han realitzat campanyes de promoció al sector 4.2 (Aranyó), sector 6 (Verdú), sector 9.1 (Borges Blanques), sector 9.2 (Borges Blanques, Juneda i Castelldans), sector 10-11-14 (El Cogul, Granyena de les Garrigues i El Soleràs), sector 12.2 (Sarroca, Alcanó i Torrebesses) i sector 13 (Aitona, Sarroca de Lleida, Llardecans i Seròs).

Si necessiteu algun tipus d’informació podeu omplir el formulari de la dreta amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres.