ASG

Esteu aquí

Avís legal

Complint la legislació vigent informem que aquesta pàgina web pertany a AIGÜES DEL SEGARRA GARRIGUES S.A (en endavant ASG). Per a l'ús de la mateixa, s'entén la conformitat de l'usuari amb totes les clàusules descrites a continuació.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

Excepte indicació expressa en contra, tots els continguts de la pàgina web, sense cap mena de limitacions: texts, gràfics, denominacions, logotips, icones, imatges, etc. són propietat d’ASG, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de la propietat intel·lectual.

Per tant, queda terminantment prohibit qualsevol tipus d'ús del contingut d'aquesta pàgina web, inclòs la reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial del mateix, sense el consentiment explícit d'ASG.

DELEGACIÓ DE RESPONSABILITAT

ASG pretén oferir informació, sobre temes d'interès corporatiu i local o altres temes d'interès per a l'usuari de la pàgina web, actualitzada i precisa. No obstant, aquesta informació pot contenir errors o no estar actualitzada. ASG no garanteix en cap cas la plena aplicabilitat de la informació, la seva precisió o l'actualitat, així com cap altre aspecte de la mateixa, o la continuïtat, aplicabilitat i funcionament ininterromput dels serveis que s'ofereixen a través d'aquest espai web.

Aquesta web conté enllaços amb altres servidors sobre els quals ASG no té cap mena de control. Per tant ASG no es responsabilitza de les informacions o serveis, i en general, sobre el contingut en dits servidors, no podent garantir la seva legalitat, veracitat o actualitat, així com cap altre aspecte dels mateixos.

POLÍTICA DE PRIVACITAT DE DADES PERSONALS

En conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 de 13 de desembre, li comuniquem que ASG ofereix aquest espai web a efectes informatius. No obstant això, ASG podrà procedir a la recollida de dades personals amb la finalitat de prestar diversos serveis: enviament d'informació, subscripció...; respectant la política de privadesa en relació a la utilització de les dades.

Informem de la mateixa forma, que vostè pot exercir el seu dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en relació a les seves dades personals o donar-se de baixa dels serveis sol·licitats en qualsevol moment, realitzant un escrit per a tal efecte i remetent-lo a info@aigues-asg.es .

INFORMACIÓ CORPORATIVA

AIGÜES DEL SEGARRA GARRIGUES S.A
Mas d'en Colom, 14 - Pol. La Canaleta - 25300 Tàrrega (Lleida)
CIF: A-25529074
Inscrita al Reg. Mercantil de Lleida al Volum 823, Foli 138, Full L-15875, Inscripció 1a